30.10.2017

Satu hevosmaailman parantumisesta

Hevostyyppi päätti alkaa muuttamaan hevosmaailmaa paremmaksi paikaksi.
Hän otti ohjaajakseen äänen joka kertoo hyvästä ja pahasta sekä oikeasta ja väärästä. Palkitsemisesta ja tuomitsemisesta.

Hänen motokseen muodostui: Kannustan hyvään, tuomitsen väärän.
Aina kun hän näki hyvää hän kehui, aina kun hän näki huonoa/pahaa hän tuomitsi vähintään mielessään usein myös ääneen. Hän ei tiennyt, että jokainen tuomio laski hänen omaa energiaansa eikä ollut merkitystä tekikö hän sen hiljaisesti mielessään vai suureen ääneen yleisön edessä.
Yhtäkkiä ajan saatossa tyyppi huomasi, että asiat vain monimutkaistuvat ja oma mieli synkkenee synkkenemistään. On toki enemmän hyvää ja syvempää hyvää, mutta ihan samassa suhteessa löytyy enemmän pahaa ja syvempää pahaa.Hetken ihmeteltyään tilannetta hevostyyppi ymmärsi, että tähän täytyy olla jokin muu ratkaisu.
Hevostyyppi kysyi ihmeissään miten osaisi vaihtaa näkökulmansa toiseksi?

Korkea tietoisuus huomasi hevostyypin yritykset ymmärtää tätä kaikkea uudella tavalla. Se lähetti uuden ratkaisun: kannusta hyvään, mutta älä tuomitse toisia heidän teoistaan.
Nähdessäsi pahaa tai virheitä, ymmärrä, että he jotka niitä tekevät tarvitsevat lempeää apuasi, ei tuomiotasi. Voit auttaa toisia, mutta älä tee sitä tuomio mielessäsi. Anteeksiantaminen on tärkeää.

Näe yltiöpäinen hyväksynnän tavoittelu, itsensä pönkittäminen vain hätähuutona. On aivan sama onko kyseessä olympiavoittaja vai mikä kuuluisa julkisuuden henkilö, hän voi olla sisältään hyvin hyvin pieni ja hän tarvitsee meidän kaikkien lempeää apua kasvaakseen sisältään. Jos hänet olisi hyväksytty, autettu pois omista traumoistaan jo kauan aikaa sitten, virhettä ei olisi koskaan tapahtunut. Esim ratsastajien kohdalla usean eläimen hyväksikäyttö oman egon pönkittämiseksi olisi jäänyt tapahtumatta.

Tässä kohdassa on tärkeää oivaltaa, että kaikki eivät hae menestystä sisäisen pienuuden vuoksi vaan siksi että rakastavat hevosia ja tekemistä todella, ovat sisältään suuria. Heiltä meillä muilla hevostyypeillä on paljon opittavaa, kun he jakavat itsestään sitä tekemisen riemua ja niitä upeilta työkaluja joita ovat luoneet  innostuksen palossa. Tämä suuruus tuntuu syvällä sisällämme.

On oma valinta, annanko tuomion energioiden laskea omaa ja ympäristöni energiaa. Tällöin hyvän kanssa syntyy samassa suhteessa pahaa. Vai valitsenko anteeksiantamisen? Korjaa toisten hevostyyppien toimintaa vain auttaaksesi heitä löytämään oman sisäisen hyvinvoinnin. Anna virheille mahdollisuus, mutta lempeän päättäväisesti ohjaa kohti jokaisen omaa sisäistä viisautta. Sitä kuunnellessa kenelläkään ei tee mieli tehdä pahaa toisille ei hevosille eikä ihmisille oman etunsa nimissä.

Tämä nostaa kollektiivista tietoisuutta, hyväntahtoisuutta, lempeyttä ja auttamisenhalua.

Ja niin hevostyyppi heräsi unestaan upeaan todellisuuteen.