29.12.2016

Terveiset nahkasäkkikerhosta!

Vuosi 2016 alkaa olla pikku hiljaa taputeltuna.

Olen ollut vetäytyvä ja en ole osannut olla läsnä ja rakastava niin hyvin kuin todellinen Mintti olisi, jos uskaltaisi olla täysin oma itsensä. Menneenä vuotena, tai oikeastaan kaikkina menneinä vuosina, en ole ollut oma itseni kuin hyvin lyhyinä hetkinä.

Olen kuvitellut totisena totena, että sieluni on sullottu tähän lihapötkylä nahkasäkkiin. Olen siis uskotellut humoristisesti itselleni olevani tällaisen rajoittuneen lihanpalan sisällä, jota Mintiksi kutsutaan.
Nahkasäkki-Mintti on yrittänyt tehdä kaikkensa, että muut eivät tuomitsisi hänen tekemisiään ja Mintin tuottamia hienoja ajatuksia. Nahkasäkki pelkää kuollakseen muiden tyyppien tuomiota, sen takia todellinen Mintti on piilotellut kaikki nämä vuodet. Nahkasäkki on yrittänyt päteä muille, kovinkaan hyvin siinä onnistumatta, monilla titteleillään, vähäisillä taidoillaan ja hienoilla puheillaan.
Nahkasäkki-Mintti on hyvä peilaamaan ympärilleen omia haasteitaan, joita ei uskalla nähdä itsessään ja hyväksyä osana itseään.

Harvoin olen ollut todellinen itseni:
Todellinen Mintti olisi läsnäolon tilassa oleva sydämen totuutta kuunteleva, rohkea, inspiroitunut ja innostunut.
Todellinen Mintti uskaltaisi olla oma itsensä, koska ymmärtäisi, ettei ole mitään pelättävää. Uskaltaisi puhua ääneen todella merkittävistä asioista.
Todellinen Mintti näkisi jokaisessa olevan täydellisen yhteisen viisauden.
Todellinen Mintti uskaltaisi kohdata jokaisen itseään nahkasäkkinä pitävän myötätunnolla ja lämmöllä, myös itsensä.
Todellinen Mintti kiittää sydämensä pohjasta jokaista tapahtumaa, jotka herättävät tunteita mihin tahansa suuntaan. Kokiessaan asioita, jotka tuottavat hankalia tunteita, Mintti kiittää mahdollisuudesta kohdata, hyväksyä ja antaa anteeksi omat pelkonsa.
Kokiessaan asioita, jotka tuottavat iloa ja onnea, Mintti kiittää suunnan ohjauksesta.
Todellinen Mintti nauraisi lempeästi ja iloisesti tälle keksimälleen nahkasäkkitarinalle.

Seuraavana vuonna yritän parhaani olla hieman enemmän oma itseni, mutta pyydän lempeyttä ja pitkämielisyyttä kaikilta, varsinkin nahkasäkki-Mintiltä. Lupaan tehdä parhaani, jotta opin olemaan läsnäolevassa hetkessä, jolloin voin kohdata todellisen itseni kaikkine puolineni ja kehitysvaiheineni.
Vinkki kaikille, varsinkin itselleni. Jos huomaat murehtivasi menneitä tai tulevaa, nahkasäkki on saanut vallan.

NAMASTE!

Kiitokset Aaro Löfille vallan mahtavasta mielikuvasta, jonka tässä kirjoituksessa laitoin hieman poikimaan. =D