1.4.2013

Uudet tuulet puhaltaa.

Mintti Rautioaho on vihdoin ja viimein saanut pitkällisen suunnittelun jälkeen unelmansa jalkeille, ja hänet tullaan näkemään jälleen ratsastuskoulubisneksessä mukana*, **.

Nyt odotettavissa on aivan uudenlainen ratsastuskoulukonsepti, jonka tarkoituksena on opettaa syvällisesti hevostaitoja, huolehtia hevosten hyvinvoinnista, paneutua hevosten lajityypillisen käytöksen vaikutukseen ratsastuksessa ja hevosten käsittelyssä.

Perustettava yritys tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden toimia luottavaisten, hyvinvoivien ja koulutettujen hevosten kanssa asiantuntijoiden opastuksella sekä käsittelytilanteissa että ratsastaessa. Eettisesti kestävien toimintamallien kautta asiakkaille tarjotaan mahtava tietotaitopaketti hevosten kanssa toimimisesta. ***

Tämä kaikki voi toteutua, jos

*Mintti saa järkyttävän suuren lottovoiton

tai

**Tilat ja bisnesenkeleitä löytyy toiminnalle. Itse asiassa etsitään henkilöä tai henkilöitä tai jopa säätiötä, jolla olisi varantoja lähes loputtomasti, muttei oletustakaan, että varannot saattaisivat joskus jotain tuottaa takaisin. Varmasti tämä henkilö saa rahojensa vastineeksi hyvän mielen, kun voi auttaa hevosten hyvinvoinnin lisäämisessä...

***tämä aprillipila on kyllä haave, mutta aivan mahdotonta toteuttaa, jollei tapahdu suuren suurta ihmettä, joka nyt ensimmäiseksi tarkoittaisi luultavimmin lottovoittoa tai henkilöä, jolla olisi intressit laittaa ylimääräistä pääomaa (ja paljon) tällaisen hienon unelman toteuttamiseen.

Oikein mukavaa aprillipäivää kaikille!

Minä jään tätä suurta ihmettä odottamaan, jos se ei tule minulle, niin toivottavasti se tulee sinulle! Onneksi elämässä ja varsinkin hevosten kanssa voidaan kokea monia pieniä ihania ihmeitä joka päivä. Nautitaan niistä siis.