4.3.2013

Myytävänä hevonen

Nyt myynnissä hevosta etsivälle herkkä, iso hevonen.

Latviassa 2004 syntynyt ruuna Atlants "Lauri" on tullut maalta kaupunkiin etsimään itselleen uutta kotia ja ihmistä, joka pitää Laurista hyvää huolta.

Lauri on varsin hyvin koulutettu hevonen (vahva He A) ja on koostaan (n. 182 cm) huolimatta kevyt ratsastaa. Lauri on monipuolinen hevonen, sillä on mahdollista kisata sekä esteitä että koulua. Maastossa Lauri on toiminut hienosti.

Lauri on nyt muuttanut Oulunsaloon Hannan maneesille. Mintin suunnitelmissa on käydä Laurin kanssa ratsastuksenopettajien kouluratsastuksen välikokeessa. Lauri voisi olla erittäin soveltuva hevonen esimerkiksi ratsastuksenohjaaja- tai opettajaopiskelijalle, sillä Lauri hyppää ja menee koulua.

Laurin nykyinen omistaja Jonna (Mintin pitkäaikainen oppilas) on itse kouluttanut hevosen ja pitänyt hevosesta hyvää huolta. Jonnan opiskeluiden vuoksi Lauri on ollut vähäisessä kisakäytössä, mutta hevonen on ollut tasaisessa liikutuksessa.

Kysy lisää, mikäli hevonen kiinnostaisi sinua. Hevonen on Oulunsalossa ja on siellä nähtävissä.

Muutama uusi kuva: https://picasaweb.google.com/minttirautioaho/Lauri?authuser=0&authkey=Gv1sRgCNGr2eroq4-CMQ&feat=directlink

Hinta: 8000 €

Mintti 0400-818 996
minttirautioaho @ hotmail.comMuistakaa pitää aina kypärää. =)