8.2.2011

KIITOS KAIKILLE! Tmi Mintti Rautioaho on toiminut 10 vuotta!

Kiitos kaikille! Tmi Mintti Rautioaho on toiminut jo 10 vuotta! Suurin kiitos tästä kuuluu kaikille valmennettaville ja muille asiakkaille.

Tänä vuonna on aihetta juhlaan. Yritys on toiminut jo 10 vuoden ajan.

Koko tämän ajan olen kouluttanut itseäni eteenpäin ratsastus- ja hevostietämyksessä. Ratsastuksen "työkalupakki" on täyttynyt monenlaisilla työkaluilla. Esteratsastus, istunta-asiat, hevosten hyvinvointi ja hevosten oppiminen ovat lähellä sydäntäni.

Kaimion Tuirea mukaillen: Niin pitkään kuin ainoa työkalu on vasara, niin kaikki ongelmat näyttävät nauloilta. Onneksi tämä tilanne on ohitettu jo aikaa sitten, vaikka koskaan tässä lajissa ei voi olla tarpeeksi hyvä. Aina on opittavaa! Ja edelleen jatkan linjallani pyrin oppimaan lisää ja jakamaan tietoa halukkaille parhaan kykyni mukaan!

Ratsastusta olen opettanut jo vuodesta 1990, eli yli 20 vuotta olen harjoitellut opettamisen taitoa. Siinä on silmä jo harjaantunut melkoisesti. Alussa ja välissä sitä mentiin melkoisesti takapuoli edellä puuhun, mutta kaikki mikä ei tapa niin vahvistaa. Nyt oma linja on löytynyt Morriksen, eversti Carden, Tuire Kaimion ja istuntaoppien kautta. Iso kiitos kuuluu myös kolleegalleni Anna Kilpeläiselle, jolla on ollut suuri vaikutus opetukseni linjan löytymiseen.

Hevoset ovat olleet mahtavia opettajia: Kiitos Ekeholms Bacardi ja Ricardo Zaccardi ja heidän kaikki jälkeläiset, joiden kanssa olen touhunnut. Kiitos Znat "Bambi", Elegance S "Elli" ja muut ihanat hevoset, joiden kanssa olen saanut perehtyä ratsastuksen saloihin.

Tätä vuotta täytyy juhlistaa. Otan mielelläni ideoita vastaan miten tämä tehdään =)