20.10.2010

Kuulumisia


Hei vaan kaikille!
Äitiysloma jatkuu edelleen. Muutamia työkeikkoja olen jo tehnyt. Opettaminen ja valmennusten pito on kyllä tosi mukavaa puuhaa! Mutta melko haasteellista se on. Haastavuutta työkeikkoihin tuo se, että pikku neiti tarvitsee äitiä kotona enkä voi olla kovinkaan montaa tuntia yhdellä kertaa pois kotoa. Toinen hankala asia on lainsäändäntö. Minun ei kannata tehdä töitä arkisin, vaan ainostaan arkipyhinä ja sunnuntaisin. Äitiysvapaani päättyy helmikuun alussa ja silloin palaan pikku hiljaa arkeen. Tytöt eivät mene hoitoon ennen ensi syksyä, joten siihen asti aikataulujen kanssa tulee olemaan hieman säätelyä. Mutta siis helmikuun alusta voin tehdä töitä myös arkipäivisin.
Omaa kuntoani olen hoitanut kahvakuulaillen ja ratsastaen. Uskoisin, että Humantool-istuimen ansiosta ratsastuksen aloittaminen oli melkein vuoden ratsastustauon jälkeen yllättävän helppoa. Kahvakuulailu on ratsastajalle erinomaista tukiliikuntaa. Onhan se selvää, että syvientukilihasten parempi kunto vaikuttaa kaikkeen urheiluun.
Kaikki ratsastajat ikään katsomatta suosittelen kahvakuulaharjoittelua. Se on monipuolista harjoittelua koko keholle ja ennen kaikkea keskikeholle.
Tuiran uimarannalla on joka maanantai klo 17-18 ohjattua kahvakuulaharjoittelua.
Tutustukaa aiheeseen tarkemmin www.voimatoimi.net
Kisa-areenoillekin pääsin ratsastamaan. Osallistuin Pohjois-Suomen koulumestaruuksiin tutulla luottoratsulla suokki Wiliperillä. Mitalleille ei meillä ollut asiaa, mutta aivan asiallisesti meni ja heti ensimmäisestä startista saatiin 61%. Helppo A -luokassa tulos oli heikompi, mutta taisivat kuitenkin olla tämän ratsukon uusi ennätys tällä tasolla.
Valmennusasioista vielä:
Kerään listaa kaikista, jotka ovat treeneihin halukkaita. Toivon sähköpostilla yhteydenottoa niiltä, jotka ovat kiinnostuneita vakiotreeneistä.
Ratamestarihommatkin tässä jatkuvat Pohjois-Suomen hallisarjan merkeissä 31.10.2010 ja 28.11.2010. Molemmat osakilpailut ratsastetaan Äimärautiolla.